Douška k pozvánce na VH

Martin Porkert - Sobota, 20. říjen 2007 00:02 Obecné
zveřejněno v Pilotu 10/2007

Vážení členové svazu paraglidingu,

více než strohou pozvánkou, kterou najdete v tomto čísle Pilota, bych si Vás dovolil vyzvat k účasti na Valné hromadě tímto dopisem.

Velká část paraglidingové komunity se schází na různých internetových fórech, kde diskutuje zaručené zprávy agentury JPP (Jedna Paní Povídala). Nyní se Vám však nabízí možnost vyslechnout si zaručené zprávy a to přímo ze zdroje tzn. nejen svazového, ale rovněž  od čelních představitelů LAA. Předpokládám, že na programu budou novinky z hospodaření svazu, ale rovněž i LAA, chystané změny stanov LAA, novinky v rozdělení vzdušného prostoru , vývoj v oblasti prodlužování pilotních průkazů a mnoho dalších zajímavostí.

Jedna část je však možnost si vyslechnout zprávy od pramene, ale velkou výhodou je, že můžete demokraticky vyjádřit své názory a pomoci směřovat svaz paraglidingu, ale přes něj i celou LAA podle Vašich představ.

Odvážím se jít v nabídce ještě dále a rovnou Vám nabídnout možnost dění přímo ovlivňovat a to způsobem, že se na Valné hromadě pokusíte projít volbou do některého z orgánů svazu. Vyzývám všechny co chtějí kandidovat na některou funkci, aby svoji představu vyjádřili písemně. Jejich návrhy pak zveřejním na svazovém webu www.svazpg.cz , tak aby účastníci Valné hromady měli představu o jejich programu. 

Takže ahoj na VH  

za předsednictvo Martin Batoh Porkert